Vrijgezellenfeest

Vraag een offerte aan!

Jouw eigen muziek

De partybus beschikt naast lasers en led verlichting over een krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten de bus! In onze partybussen is ook Spotify en WiFi beschikbaar!

Gekoelde dranken

In onze partybussen hebben we genoeg gekoelde dranken aan boord! Er is een ruime keuze uit verschillende dranken. Alcoholisch en non-alcoholische dranken

Comfortabele bussen

Voor elk formaat groep hebben we een geschikt partybus! Mét tafels en een gezellige rondzit! Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om in onze bussen te dansen.

Partybus huren voor een vrijgezellenfeest?

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Nog één keer lekker losgaan, in ieder geval voor je mooie dag, dat is het doel van veel vrijgezellenfeesten. Velen mensen lopen er dan echter al gauw tegenaan dat vervoer lastig is. Gaan met een grote groep kennissen waarvan velen willen wat drinken. Hiervoor is een bus ideaal. Het stelt jullie in staat om met zijn allen naar jouw vrijgezellenfeest toe te reizen en je kunt erna ook weer teruggaan.

Een partybus voor vrijgezellenfeesten

Het is natuurlijk leuk om samen naar een vrijgezellenfeest af te reizen, maar het is nog leuker om dit te doen als onderdeel van het feest. Geniet in de bus van wat te drinken en zet de muziek lekker hard aan. Hierdoor kun jij nog langer genieten van je feest. Ook is het hierdoor beter mogelijk om naar een verdere locatie af te reizen, omdat de reis toch al een onderdeel van je feest is. Als jij het bijvoorbeeld zonde vindt om je vrijgezellenfeest in een stad te vieren, omdat je dan lang onderweg bent, is dit gewoon mogelijk met een partybus van ons.

Mogelijkheden partybus

Met een partybus van ons kunnen hele groepen die naar vrijgezellenfeesten gaan, genietend van een drankje en een muziekje, alvast een feestje bouwen. De partybus beschikt over ledverlichting, lasers, en rookmachine en ruimte om te dansen. Ook kunnen jullie aan tafels en in een rondzit zitten. Dit maakt het dat iedere gast kan doen wat hij of zij wil. Is het jouw dag? Laat dan alvast je dansmoves zien.

Partybus rondreis

Ook is het mogelijk voor vrijgezellenfeesten om de busreis zelf het uitje te maken. Dan rijdt de chauffeur jullie rond, terwijl jullie er een feest van maken. In dit geval is het leuk om te busreis persoonlijk te maken, wat bij ons kan. Wij denken altijd bijzonder graag met jullie mee, dus neem hiervoor contact op. Is dit echt iets voor jouw vrijgezellenfeest? Vul dan het aanvraagformulier in.

Partybus huren voor je vrijgezellenfeest?

Vraag dan nu een offerte aan. Onze bussen worden vaak
vroeg van te voren geboekt, wees dus op tijd!