Bruiloft

Vraag een offerte aan!

Jouw eigen muziek

De partybus beschikt naast lasers en led verlichting over een krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten de bus! In onze partybussen is ook Spotify en WiFi beschikbaar!

Gekoelde dranken

In onze partybussen hebben we genoeg gekoelde dranken aan boord! Er is een ruime keuze uit verschillende dranken. Alcoholisch en non-alcoholische dranken

Comfortabele bussen

Voor elk formaat groep hebben we een geschikt partybus! Mét tafels en een gezellige rondzit! Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om in onze bussen te dansen.

Partybus huren voor een bruiloft?

Partybus voor bruiloften

Iedereen wilt natuurlijk dat een bijzondere dag, zoals de dag va je bruiloft, zo lang mogelijk duurt. Daarom is het jammer als sommige gasten een lange reis hebben en daardoor een groot gedeelte van de dag kwijt zijn aan het vervoer. Ook kan het zijn dat een deel van je gasten vanuit een andere omgeving naar de bruiloft komt of zelfs je gehele gezelschap. Voor al deze redenen, kan het een optie zijn om een partybus te huren. Dit betekent dat je gasten niet apart naar het feest hoeven te komen en dat ze daarnaast niet hoeven na te denken over hoe ze er komen. Ook is het natuurlijk wel zo leuk, als je gasten op jouw grote feest een drankje kunnen drinken. Als er een partybus beschikbaar is, hoeven de gasten zich hier geen zorgen meer over te maken.

Bruiloften zijn leuker met een partybus van Eventliner

Heb jij je mooie dag al gepland, maar ben je nog op zoek naar een manier om al je gasten naar de locatie te krijgen? Ook voor bruiloften ben je bij ons aan het juiste adres. Wij stellen je in staat om een grote groep gasten per partybus te vervoeren naar je bruiloft. Hierdoor begint het feestje niet op de bruiloft, maar zelfs al ervoor.

Bruiloft per partybus

Met een partybus van ons kunnen grote gezelschappen met elkaar genieten. De partybus beschikt over ledverlichting, lasers, en rookmachine. Daarnaast hebben je gasten tafels en een rondzit. Dit maakt het dat iedere gast kan doen wat hij of zij wil. Wil jij je dansmoves alvast oefenen voor het grote feest? Er is genoeg ruimte om te staan in de bus. Wacht je liever nog? Neem dan plaats in de gezellige rondzit en praat met de andere gasten. Voor gezelschappen van bruiloften is dit ideaal.

Gepersonaliseerd voor jouw mooie dag

Bruiloften zijn uiteraard persoonlijk en wellicht dat dit voor jou omtrent vervoer ook van belang is. In dit geval is het wellicht leuk om te busreis te personaliseren, wat bij ons een optie is. Wij denken altijd graag met jullie mee, dus neem hiervoor contact op. Is dit echt iets voor jouw mooiste dag? Vul dan het aanvraagformulier in.

Partybus huren voor jouw bruiloft?

Vraag dan nu een offerte aan. Onze bussen worden vaak
vroeg van te voren geboekt, wees dus op tijd!