Carnaval

Vraag een offerte aan!

Jouw eigen muziek

De partybus beschikt naast lasers en led verlichting over een krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten de bus! In onze partybussen is ook Spotify en WiFi beschikbaar!

Gekoelde dranken

In onze partybussen hebben we genoeg gekoelde dranken aan boord! Er is een ruime keuze uit verschillende dranken. Alcoholisch en non-alcoholische dranken

Comfortabele bussen

Voor elk formaat groep hebben we een geschikt partybus! Mét tafels en een gezellige rondzit! Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om in onze bussen te dansen.

Met de partybus naar carnaval?

Partyvervoer naar Carnaval

Carnaval, een groot feest. Natuurlijk komen hier ook de nodige drankjes bij kijken. Om deze reden is het belangrijk dat je nadenkt over het vervoer. Als jij een partybus van ons huurt, is dit direct geregeld. Je kunt samen met een groot gezelschap op een verantwoorde manier naar huis toe gaan. Maar een partybus van ons biedt jou nog iets anders moois. Met een partybus van ons wordt de reis een onderdeel van je feest. Niet alleen kun je al wat drinken in de bus, je kunt ook genieten van de meest bekende carnavalskrakers en wellicht je dansmoves laten zien aan je vrienden en vriendinnen.

Carnaval gezelliger met de partybus van Eventliner

Is carnaval voor jou de meest gezellige tijd van het jaar? Plan dan alvast hoe je dit gaat vieren.

Partybus naar Breda, Eindhoven of Den Bosch

Met een partybus van ons kunnen grote gezelschappen, onder het genot van een drankje en een lekker muziekje, samen reizen. Onze partybussen beschikken over ledverlichting, lasers, en rookmachine en ruimte om te dansen. Ook hebben jullie tafels tot je beschikking en een gezellige rondzit. Dit maakt het dat iedere gast precies kan doen wat hij of zij wil. Ben je al helemaal klaar voor het feestje? Dan ga je lekker dansen. Kijk jij liever nog even rond? Neem dan plaats in de gezellige rondzit.

Neem vroegtijdig contact met ons op

Onze partybussen zijn vaak een ruime tijd voor carnaval al verhuurd. Denk jij erover na om bij Eventliner een partybus te huren? Vul dan gewoon het offerteformulier op de partybus-huren pagina in.

Met een partybus carnaval vieren?

Vraag dan nu een offerte aan. Onze bussen worden vaak
vroeg van te voren geboekt, wees dus op tijd!