Bedrijfsuitje

Vraag een offerte aan!

Jouw eigen muziek

De partybus beschikt naast lasers en led verlichting over een krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten de bus! In onze partybussen is ook Spotify en WiFi beschikbaar!

Gekoelde dranken

In onze partybussen hebben we genoeg gekoelde dranken aan boord! Er is een ruime keuze uit verschillende dranken. Alcoholisch en non-alcoholische dranken

Comfortabele bussen

Voor elk formaat groep hebben we een geschikt partybus! Mét tafels en een gezellige rondzit! Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om in onze bussen te dansen.

Partybus huren voor een bedrijfsuitje?

Voordelen van een Eventliner partybus voor bedrijfsuitjes

Naast het feit dat iedereen mee kan en deelnemers aan bedrijfsuitjes elkaar tijdens de busreis alweer wat beter leert kennen, brengt het huren van een partybus van ons nog wat belangrijke voordelen met zich mee. Allereerst is dit niet zomaar een bus, maar een bus met meerdere mogelijkheden. Zo kunnen je werknemers alvast genieten van een drankje en luisteren naar jouw of hun voorkeur aan muziek. Daarnaast betekent dit dat het uitje voor werknemers niet pas begint bij de locatie, maar al bij het verlaten van hun werkomgeving.

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus

Wat is het vaak een geregel, het vervoer naar bedrijfsuitjes toe. Niet iedereen kent elkaar en het is veelal een groot gezelschap. Ook heeft niet iedereen een auto of staat de één wel in de file en de ander niet. Huur daarom een partybus van ons. Op deze manier kan een groot gezelschap samen vervoerd worden en leert iedereen elkaar tijdens de busreis ook alweer wat beter kennen.

Wat biedt de Eventliner Partybus voor je bedrijfsuitje?

Met een partybus van ons kunnen deelnemers aan bedrijfsuitjes, tijdens een reis, elkaar beter leren kennen. Onze partybussen hebben ledverlichting, lasers, en rookmachine en genoeg ruimte om te dansen. Daarnaast hebben jullie tafels en een rondzit tot je beschikking. Dit betekent dat iedere werknemer het naar zijn of haar zin kan maken. Met een partybus van ons wordt het bedrijfsuitje een mooie ervaring. Ook is het mogelijk dat de chauffeur een groepsfoto maakt om de dag vast te leggen.

Partybus voor bedrijfsuitjes

Het is mogelijk om vlak voor en vlak na een bedrijfsuitje nog gezellig met collega’s bij te praten in onze partybussen. Iedereen wordt afgezet waar ze zijn opgestapt en het feest kan al beginnen, zodra iedereen is ingestapt. Bij bedrijfsuitjes zijn er vaak aanvullende wensen. Bespreek ze met ons, want we denken graag met je mee. Maak van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke tijd en zorg dat het vervoer feestelijk is geregeld.

Partybus huren voor je bedrijfsfeestje?

Vraag dan nu een offerte aan. Onze bussen worden vaak
vroeg van te voren geboekt, wees dus op tijd!