Sportteams

Vraag een offerte aan!

Jouw eigen muziek

De partybus beschikt naast lasers en led verlichting over een krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten de bus! In onze partybussen is ook Spotify en WiFi beschikbaar!

Gekoelde dranken

In onze partybussen hebben we genoeg gekoelde dranken aan boord! Er is een ruime keuze uit verschillende dranken. Alcoholisch en non-alcoholische dranken

Comfortabele bussen

Voor elk formaat groep hebben we een geschikt partybus! Mét tafels en een gezellige rondzit! Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om in onze bussen te dansen.

Partybus huren voor een sportteam?

De voordelen van een partybus voor sportteams

Het leukste gedeelte van uitjes met een groep die elkaar al door en door kent, zoals sportteams, is vaak de reis ernaartoe. Dan is het dus jammer als de groep zich moet opsplitsen of iedereen apart naar de locatie toekomt. Daarom is het leuk om hiervoor een partybus te huren. Hierdoor krijgen jullie de kans om niet enkel een feestje met elkaar te bouwen tijdens het uitje, maar om dit feestje al te beginnen op de weg erheen. Als sportteam zijn jullie natuurlijk al gewend om samen in bussen naar bijvoorbeeld wedstrijden te gaan, maar dit was nog nooit zo leuk. Kies er dus voor om er voor een speciale gelegenheid een schepje bovenop te doen. Een busreis met een partybus van ons is niet zomaar een busreis, het is een feest op zich.

Sportteams feestend in een partybus

Plan jij een uitje voor jouw sportteam en ben je op zoek naar bijzonder vervoer? Of is de reis zelf het uitje? Boek dan bij ons een partybus. In onze bussen is het mogelijk om met een hecht gezelschap een geweldige ervaring te creëren, dus pak je kans.

De mogelijkheden voor sportteams

Met een partybus van ons kunnen hele sportteams, onder het genot van een drankje en een lekker muziekje, met elkaar genieten. De partybus beschikt over ledverlichting, lasers, en rookmachine en ruimte om te dansen. Daarnaast heeft het team tafels en een gezellige rondzit tot haar beschikking. Dit maakt het dat iedere gast kan doen wat hij of zij wil. Heb jij te hard gesport en zit je liever even? Neem dan plaats in de gezellige rondzit.

Rondritje met de partybus

Ook is het uiteraard mogelijk voor sportteams om de busreis zelf tot het uitje te maken. In dat geval rijdt de chauffeur jullie een afgesproken aantal uren rond, terwijl jullie er een feest van maken. In dit geval is het voor veel sportteams leuk om te busreis te personaliseren, wat bij ons zeker een optie is. Wij denken altijd met je mee, dus neem hiervoor contact op. Is dit echt iets voor jouw sportteam? Vul dan het aanvraagformulier in.

Partybus huren voor jouw sportteam?

Vraag dan nu een offerte aan. Onze bussen worden vaak
vroeg van te voren geboekt, wees dus op tijd!