Partybus huren?

Vraag hier een prijsopgave aan.

Direct een scherpe prijs

Als u het bovenstaande contactformulier invult, dan gaat u akkoord met onze privacy policy. Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen.

Contact

Adresgegevens:
Partybusbreda.nl
Postbus 175
2290 AD Wateringen
Nederland

Bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag
09:00 -17:00

Contactgegevens
info@partybusbreda.nl
0174 – 20 30 40

Partybus huren
Wil je een partybus huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan verschillende soorten bussen, kunnen wij je busreis volledig afstemmen op jouw wensen. Wij geloven dat het feest begint op het moment dat de gasten de partybus instappen! Onze chauffeurs zorgen ervoor dat de heen- en terugreis een toevoeging zijn aan jouw evenement. Je reis is nog nooit zo leuk geweest. Waarom een partybus huren bij ons? Bij ons staan jouw wensen centraal. Dit betekent dat dit van ons een zekere mate van flexibiliteit en begrip eist. 

Gepersonaliseerde ervaring
Je hebt bij ons dus ruime keuze uit verschillende soorten partybussen. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld de grootte kunt aanpassen aan jouw wensen. Toch vinden wij het ook belangrijk om je de mogelijkheid te geven om je busreis verder te personaliseren. Neem voor overige wensen vooral contact met ons op, we denken altijd graag met je mee.

Wat krijg je bij het huren van een partybus?
Onze te huren partybussen beschikken allereerst over een fantastische geluidsinstallatie. Daarnaast beschikken de partybussen over ledverlichting, lasers en een rookmachine. Maak jouw reis met een partybus van ons tot een echt feest. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten ijskoude dranken. Bij een leuke dag of avond hoort veelal iets te drinken en met een partybus van ons hebben jouw gasten en jij genoeg keuze. Ten slotte zal de chauffeur een leuke foto van jou en je gezelschap maken als jullie dit willen. Zo heb je een mooi aandenken aan je geweldige ervaring.

Onze partybuschauffeurs
Bij ons huur je niet enkel een partybus, maar huur je ook een chauffeur. De chauffeur is bij de bus inbegrepen en vormt een groot gedeelte van de ervaring. Daarom is het voor ons belangrijk dat onze chauffeurs enthousiast, gezellig, ervaren en gemotiveerd zijn. Zij zijn immers de gastheer of gastvrouw tijdens de busreis. Zou jij graag willen weten hoe het is om met onze partybussen vervoert te worden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier.