Partybus huren?

Dit zijn onze huisregels

Huisregels

HUISREGELS
Wij van Eventliner kijken graag terug op een geslaagde rit. Om alle ritten gezellig te laten verlopen en verwarringen te voorkomen zijn er een aantal regels opgesteld.

KNV
Eventliner is lid van het KNV en hanteert dan ook de Algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer. Deze voorwaarden worden bij de bevestiging gevoegd en zijn “hier” te downloaden.

GEKOELDE DRANKEN
Eventliner heeft een ruim assortiment gekoelde drankjes aan boord. Het is daarom helaas niet toegestaan om eigen drank mee te nemen in de bus. De drankjes zijn nooit bij de ritprijs inbegrepen tenzij anders overeengekomen met Eventliner. De drankjes dienen na afloop van de rit contant te worden voldaan aan de chauffeur. Bedrijven kunnen in overleg met Eventliner een factuur ontvangen van de genuttigde drankjes na afloop van de rit. Eventueel kan het uitgebreide drankassortiment worden aangepast.

AFVALBAKKEN
Lege blikjes en afval hoort in de afvaltasjes en afvalbakken. Bij extreme rommel in de bus gaat de factuur van de schoonmaak naar de huurder van de bus.

VEILIGHEID
Veiligheid staat altijd op nummer één tijdens uw busrit. Het is dan ook ten strengste verboden om misbruik te maken van noodhendels van de deuren en de dakluiken. Het naar buiten steken van lichaamsdelen en klimmen op het dak van de bus is ook niet toegestaan. Voor je eigen veiligheid is het ook verboden om op het meubilair in de bus te staan. Passagiers die lopen of staan doen dit op eigen risico en kunnen Eventliner niet aansprakelijk stellen bij eventuele calamiteiten en ongevallen.

VANDALISME
Het slopen en bekladden van bussen leidt niet tot het verhogen van de feestvreugde. Wijs je medereiziger hierop! Bij Eventliner houden we het graag gezellig, dus houd alles daarom heel!

OVERTREDEN VAN DE REGELS
Bij overtreding van de regels behoudt Eventliner zich het recht voor om de rit te staken. Tevens kunnen personen die zich agressief of asociaal gedragen ten opzichte van de chauffeur of medepassagiers uit de bus worden verwijderd.

VERTRAGING
Eventliner is niet aansprakelijk voor gevolgschade ontstaan door vertragingen tijdens de busrit.

PRIVACYVERKLARING
Lees onze privacyverklaring hier.

TOT SLOT
Wij kijken uit naar een leuke en geslaagde rit, vraag vrijblijvend een offerte aan!