Partybus Waalwijk

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Het feest wordt helemaal compleet gemaakt door het luisteren naar jouw favoriete artiesten. Dit is in onze partybussen mogelijk met onze gratis WIFI en Spotify.

Koude drankjes

In elke partybus beschikken wij over een divers assortiment van gekoelde drankjes. Deze drankjes zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Luxe en comfort

In onze luxe partybussen kunnen wij groepsgroottes vanaf 18 tot 4000 personen vervoeren.

Partybus huren in Waalwijk?

Heb jij ook geen zin meer om met het openbaar vervoer naar jouw volgende feestje te reizen? Wij begrijpen dat helemaal. Overweeg eens een partybus! Een partybus zet jouw reis om in een feest op zich, waardoor wat normaal een noodzakelijk onderdeel van de dag is, verandert in een hoogtepunt van de dag.

Geef jezelf en jouw vrienden een ervaring om nooit te vergeten met een rit in onze partybus. Wij zorgen voor alles, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Onze partybussen zijn perfect voor allerlei evenementen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en jouw gezelschap uit Waalwijk? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Over ons

Partybus Waalwijk hoort bij partybus Breda van Eventliner Tours.

In aanvulling op onze uitgebreide collectie partybussen bieden wij ook een selectie touringcars aan. Dankzij onze brede range aan vervoersmiddelen vinden wij altijd een optie die aansluit bij jou en jouw gezelschap.

Onze chauffeurs zijn uiterst gedreven en zetten zich volledig in om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Bij ons kun jij rekenen op optimale comfort en uitstekende service.

Kun jij niet wachten om aan boord van een van onze partybussen te stappen? Vraag dan nu meteen een offerte aan.

Krachtige geluidsinstallatie

Speel jouw favoriete muziek af middels onze krachtige geluidinstallaties, gratis WIFI en Spotify.

Discolichten en lasers

In al onze bussen is er discoverlichting, rookmachines en lasershows aanwezig. Dit allemaal bij elkaar zorgt voor de ultieme feestervaring.

Ruime drank keuze

Na al dat feesten krijg je natuurlijk dorst. Geniet van ons ruime assortiment aan gekoelde alcoholische en non-alcoholische drankjes.

Een partybus voor iedereen

Onze partybussen zijn voor kleine en grote groepen. Je kan voor een gepersonaliseerde opstelling kiezen of voor een standaard opstelling.

Neem plaats in de partybus

De juiste muziek, feestverlichting en drankjes zijn uiteraard allemaal onderdelen wat een feest compleet maken. In onze partybussen is hier uiteraard rekening mee gehouden. Elke partybus is uitgerust met een krachtige geluidsinstallatie, Spotify en gratis WIFI. Op deze manier kan jij jouw favoriete muziek afspelen. Bovendien zijn er rookmachines, ledverlichting, lasershows en een koelkast vol met drankjes aanwezig. Zien wij jou binnenkort terug in één van onze partybussen?

Mogelijkheden partybus Breda

Wij denken altijd mee met jou en bereiden de reis tot in de puntjes voor. Alles wordt afgestemd op jouw wensen. Zo kan jij altijd ervanuit gaat dat je een onvergetelijke dag gaat beleven. Wij kunnen jou vervoeren naar elk festival, concert, bruiloft of ander evenement. Heb je al interesse in het huren van een partybus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Elke werkdag zijn wij te bereiken van 09:00 tot 18:00 op het telefoonnummer: 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Waalwijk

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren in Waalwijk

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Waalwijk

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen huren voor sportteam Waalwijk

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren bruiloft Waalwijk

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren carnaval Waalwijk

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Waalwijk voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Waalwijk met rondzit

Onze partybussen zijn door het hele land inzetbaar. Indien gewenst kunnen wij jou en jouw gezelschap ook naar het buitenland vervoeren. Onze chauffeurs doen dit al jarenlang en hebben ook de perfecte aanpak ontwikkeld voor feestvervoer. Wij vervoeren groepsgroottes vanaf 18 tot 4000 personen.

Onze partybussen in Waalwijk

Partybus huren Waalwijk? Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij doen onze uiterste best om binnen 24 uur een passend voorstel te doen. Jouw persoonsgegevens worden met zorg behandeld en wij respecteren jouw privacy.

Onze partybussen in Waalwijk:

Ervaringen