Partybus Strijen

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Elke partybus in Strijen beschikt over discoverlichting, lasers, rookmachines en een krachtige geluidinstallatie.

Koude drankjes

Geniet van verschillende gekoelde drankjes. In onze partybussen beschikken wij over alcoholische en non-alcoholische drankjes.

Luxe en comfort

Onze luxe partybussen zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 18 tot 4000 personen.

Partybus huren in Strijen?

Op zoek naar een unieke manier om naar een festival of carnaval te gaan? Overweeg dan eens een partybus. Met een partybus ben jij verzekerd van een gegarandeerde plek onderweg en punctueel vertrek. Maar het biedt veel meer dan enkel vervoer; een partybus verandert de reis in een knallend feest, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gezelschap. Elke rit met onze partybussen is volledig verzorgd en tot in detail gepland.

Of het nu gaat om bruiloften, feesten, vrijgezellenfeesten, concerten, of iets anders, onze partybussen zijn de ideale keuze. Op zoek naar een partybus Strijen? Je bent bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Over ons

Partybus Strijen hoort bij partybus Breda van Eventliner Tours.

In Strijen beschikken wij over een vloot van diverse partybussen en touringcars. Door deze grote vloot hebben wij altijd een bus die aansluit bij jouw aanvraag.

Onze chauffeurs hebben al jarenlange ervaring en zijn altijd zeer enthousiast. Bij ons kan jij altijd maximale comfort en goede service verwachten.

Wil jij meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Krachtige geluidsinstallatie

Luister naar jouw lievelingsartiesten in de partybussen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gratis WIFI, Spotify en de krachtige geluidinstallatie.

Discolichten en lasers

De feestsfeer wordt compleet gemaakt met rookmachines, feestverlichting en toffe lasershows.

Ruime drank keuze

In elke partybussen bevindt zich een koelkast gevuld met zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes.

Een partybus voor iedereen

Onze partybussen uit de plaats Strijen zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 18 personen tot maximaal 4000 personen.

Neem plaats in de partybus

Als jij plaatsneemt in één van onze partybussen kan jij altijd rekenen op een onvergetelijke ervaring. In de partybussen kan jij jouw favoriete muziek afspelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de krachtige geluidinstallatie, Spotify en gratis WIFI. Geen tijd om een eigen afspeellijst te maken? Dat is geen probleem, wij hebben genoeg afspeellijsten klaar staan waar jij uit kan kiezen. Het feest wordt afgetopt met bijpassende ledverlichting, rookmachines, lasershows en gekoelde drankjes. Neem jij ook plaats in één van onze partybussen.

Mogelijkheden partybus Strijen

Een evenement of feestje op de agenda staan, maar nog geen vervoer? Dan is een partybus huren misschien wel wat voor jou. Met een partybus ben jij gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring die geheel voor jou op maat wordt voorbereid. Partybussen zijn geschikt voor eindbestemmingen als festivals, concerten, bruiloften en meer. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Strijen

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Strijen

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybussen huren voor sportteams Strijen

Sportteams

Met jouw sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren bruiloft Strijen

Bruiloften

Het allerleukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren carnaval Strijen

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Strijen voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Strijen met rondzit

Bevindt jij je in een groep van 35 personen of 780? Bij ons kan jij met beide groepen terecht in onze partybussen. Wij kunnen namelijk groepen vanaf 18 tot 4000 personen vervoeren. Onze chauffeurs doen dit al jarenlang en weten dan ook precies hoe zij er een knallend feest van maken.

Onze partybussen in Strijen

Wil jij ook een partybus huren in Strijen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvend voorstel doen. Ons doel is om al binnen 24 uur een voorstel naar jou opgestuurd te hebben.

Onze partybussen in Strijen:

Ervaringen