Partybus Etten-Leur

Vraag een prijsopgave aan!

Jouw eigen muziek

Speel jouw favoriete muziek af middels onze krachtige geluidinstallatie, gratis WIFI en Spotify.

Koude drankjes

In elke bus bevindt zich een koelkast voel met gekoelde drankjes. Wij hebben zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes.

Luxe en comfort

Groepsgroottes in onze partybussen zijn mogelijk vanaf 18 tot 4000 personen. Ook kan jij jouw eigen opstelling kiezen in de bus.

Partybus huren in Etten-Leur?

Op zoek naar een vervoersmiddel voor jouw volgende feestje, festival of misschien zelfs voor een bruiloft? Dan ben jij hier op het juiste adres. Als jij in onze partybussen stapt ben jij zeker van één groot feest onderweg. Het vervoer wordt ineens onderdeel van jouw fantastische dag.

De rit in de partybus wordt volledig voor jou verzorgd en kan aangepast worden naar jouw specifieke wensen. Wil jij ook een partybus huren in Etten-Leur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Over ons

Partybus Etten-Leur hoort bij partybus Breda van Eventliner Tours.

In Etten-Leur beschikken wij niet alleen over partybussen, maar ook nog over een vloot van touringcars. Wij hebben voor elke situatie en gezelschap de perfecte bus klaar staan.

De chauffeurs die onze bussen besturen zijn zeer ervaren en zorgen ervoor dat dit een onvergetelijke ervaring wordt. Bij ons kan jij altijd rekenen op uitmuntende service.

Stap jij ook in bij onze partybussen?

Krachtige geluidsinstallatie

Luister naar jouw eigen afspeellijst met onze gratis WIFI en Spotify. De muziek wordt afgespeeld door een krachtige geluidinstallatie.

Discolichten en lasers

Al onze bussen beschikken over de beste feestverlichting voor een knallend feest. Daarnaast zijn er ook rookmachines en lasershows aanwezig.

Ruime drank keuze

Voor iedereen is er een geschikt drankje in onze koelkast te vinden. Wij hebben zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.

Een partybus voor iedereen

Onze partybussen zijn geschikt voor alle gezelschappen. Gezelschappen van 18 tot 4000 personen kunnen plaatsnemen in onze bussen.

Neem plaats in de partybus

Als jij plaatsneemt in onze partybussen ben jij altijd zeker van een fantastisch feest onderweg. Kies jouw favoriete artiesten om naar te luisteren of maak gebruik van één van onze kant-en-klare afspeellijsten. De muziek kan afgespeeld worden met onze gratis WIFI, Spotify en de krachtige geluidinstallatie. Het feest wordt compleet gemaakt door de ledverlichting, rookmachines, lasershows en verrukkelijke gekoelde drankjes. Kies jij ook voor een partybus als vervoer naar jouw volgende evenement?

Mogelijkheden partybus Etten-Leur

Wil jij ook niet meer met het openbaar vervoer naar het volgende festival? Dat snappen wij helemaal. Het huren van een partybus in Etten-Leur kan hiervoor de oplossing zijn. Naast dat u dan over punctueel vervoer beschikt is het vervoer ook nog eens één groot feest. Kortom gezegd de allerleukste rit onderweg. Onze partybussen kunnen jou door het hele land brengen naar festivals, concerten, bruiloften en overige evenementen. Als jij er voor kiest om een partybus te huren neem dan contact met ons op, op het telefoonnummer: 020-2103322.

Voor iedere gelegenheid

Partybus huren Etten-Leur

Festivals

Met de partybus naar een festival? Klik hieronder!

Partybussen huren Etten-Leur

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeesten gaan langer door met een partybus

Partybus huren voor bedrijfsfeest Etten-Leur

Bedrijfsuitjes

Maak bedrijfsuitjes gezelliger met een partybus.

Partybus huren voor sportteams Etten-Leur

Sportteams

Met je sportteam feestend in de partybus.

Partybus huren voor bruiloft Etten-Leur

Bruiloften

Het aller  leukste vervoer voor deze speciale dag. 

Partybus huren voor Carnaval Etten-Leur

Carnaval

Met ons partyvervoer naar carnaval. 

Partybus huren in Etten-Leur voor iedere gelegenheid

Partybus huren in Etten-Leur met rondzit

Onze bussen rijden door het hele land en indien gewenst zelfs naar het buitenland. Gezelschappen kunnen bij ons terecht vanaf 18 tot 4000 personen. Onze chauffeurs hebben al jarenlang ervaring met het besturen van partybussen en weten dan ook precies hoe er één groot feest gemaakt wordt.

Onze partybussen in Etten-Leur

Partybus huren Etten-Leur? Vul gelijk een aanvraagformulier in. Zorg ervoor dat jij dit aanvraagformulier zo compleet mogelijk invult. Wij sturen jou een passend prijsvoorstel op binnen 24 uur. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met jouw privacy en persoonsgegevens.

Onze partybussen in Etten-Leur:

Ervaringen